Finca San Diego in La Matanza

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Vakantie La Matanza Weekendje La Matanza Last minute La Matanza

Goedkope vakantie Spanje

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Finca San Diego in La Matanza

Goedkoopste vakantie Spanje Goedkoopste vakanties Spanje La Matanza

goedkoop naar spanje la matanza la matanza
Goedkoopste vakantie Spanje La Matanza

vanaf
€ 545,-

Goedkoopste vakantie La Matanza

It's all in the family

 

€Het zit in jullie blauwe genen€ lach ik. Ik sta samen met Enrique bij het zwembad. Om me heen is het de kleur groen die de scepter zwaait. Bijna dan want naast de wijnvelden en tuin met tropische bloemen en bomen prijkt de Atlantische Oceaan. Net vertelde Enrique me over de meest bijzondere plekjes en mensen van het eiland.€Ken je Martin van Malvasia en Baltazar van Hotel el Patio?€ Ik knikte.€En dan ken je misschien ook wel Yessica van Hacienda Buen Suceso?€ Ik was verbaasd. Enrique somde mijn favorieten op!€Maar de mooiste: Finca San Diego kende je nog niet!€ Ik glimlachte en dacht aan hoe ik wakker zou worden in een van zijn appartementen in moderne Oriëntaalse stijl en hoe ik vanaf mijn balkon de zee in de ochtend zou aanschouwen.

 

De namen die Enrique net noemde bleken familie. Aristocraten met blauw bloed en een perfecte smaak.€Vandaar ook de wijnvelden!€ realiseer ik me ineens. Want ook de passie voor de druif stroomt door het bloed van de familie.€Je moet onze rode huiswijn proberen!€ Ieder jaar worden er tastings gehouden waar de jury de wijnen zo ook van de andere familieleden beoordeeld. De rode wijn van Enrique werd 7e.€Voor gasten organiseren we wijntours en proeverijen.€ Stiekem zie ik mezelf al zitten in de schaduw op de loungeplek maar Enrique heeft een ander plan: zijn restaurant La Cuadra de San Diego beneden in de wijngaard. En wie zitten daar op ons te wachten? Zijn familie.€Vamos a almorzar€ zegt hij. Ik glimlach en voel me omgeven door Canarische gerechten goede genen en fantastische wijn toch wel een beetje de koningin te rijk. 

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: € 545,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere hotels in La Matanza

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkoop naar spanje la matanza RSS Goedkope vakantie Spanje